logo

Hilde Salverda van Kunst & Marketing

Hilde Salverda en haar werk

Momenteel wordt er door Hilde Salverda van Kunst & Marketing heel hard gewerkt aan mijn site. Naast vele andere nuttige zaken – zoals o.a. promotie, vormgeving, redactie – waar menig kunstenaar zijn of haar voordeel mee kan doen, bouwt Hilde ook websites, zoals die van mij. 

Mijn website

Mijn website, www.willemwernsen.com, wordt meertalig gemaakt, zodat ook de internationale liefhebbers van de fotografie niet alleen maar naar mijn foto’s kunnen kijken, maar ook de verhalen in hun eigen taal kunnen lezen. Verhalen die ik schrijf bij de foto’s – veelal van vroeger – en kronkels die bij mij opkomen bij het maken van foto’s of bij het zien van dingen die de fotografie in het algemeen aangaan.

Ook kunnen mijn blog en de agenda dan gelezen worden door geïnteresseerden uit andere landen.
Door het aanklikken van het juiste vlaggetje, komt iedere bezoeker op een website in zijn eigen taal terecht. De website zal uiteindelijk de volgende talen bevatten: Nederlands, Frans, Duits, Engels en Chinees.
Het Chinees zal alleen gebruikt worden voor berichten over mijn nieuwe boek “Behind the great wall” (najaar 2014), over mijn reis naar China, en soms als bijgevoegde tekst bij foto’s op de Chinapagina’s.
Wellicht zal ik ook verhalen publiceren over mijn expositie in het museum van de stad Jinan in China, in november van dit jaar en uiteraard worden deze dan ook in het Chinees vertaald. Ik ben namelijk uitgenodigd om in het museum van Jinan een deel van mijn Chinaserie uit 1999 te exposeren.

De vertalers

Behalve Hilde Salverda zijn er nog een paar mensen voor mij aan het werk. Zij zijn heel druk bezig om alle teksten op mijn website te vertalen. Het zal dus gebeuren dat de site nog niet volledig meertalig en af is. De site zal zich per taal gestaag gaan vullen. Maar nu al is er voldoende te zien en te lezen voor Engelstalige en Franstalige bezoekers. Het Nederlandstalige gedeelte is uiteraard helemaal compleet.
Hilde is ondertussen hard aan het werk om alle nieuwe pagina’s in te vullen, te vormgeven, er voor te zorgen dat ieder vlaggetje op iedere pagina goed werkt en bovendien alle pagina’s te optimaliseren voor zoekmachines en sociale media.

Interesse om ook daadwerkelijk (taal-) grenzen te overschrijden?

Wil je ook zo’n goed werkende, volledige, goed scorende en geoptimaliseerde website (SEO), die bovendien mooi en zorgvuldig vormgegeven is? Het is dé manier om je werk echt professioneel te kunnen presenteren, klaar om de wijde wereld in te gaan en je grenzen letterlijk te verleggen, heb ik inmiddels gemerkt.
Als je meer wilt weten, informeer dan bij Hilde Salverda, die al jaren bezig is kunstenaars van goede adviezen te voorzien en ook praktisch bij te staan.

Willem

Leave a Reply

*

captcha *