logo

Iced Image foto een sieraad aan de muur.

Iced Image foto

Een prachtige presentatie in Iced-Image

Wat is Iced Image?

Iced Image is een ambachtelijk gegoten, kristalheldere harslaag. Het werk wordt voorzien van minimaal 2 kristalheldere lagen. Het gieten gebeurt in een speciaal opgezet laboratorium, wat geheel stofvrij is middels overdruk. Er is perfecte klimaatbeheersing door gecontroleerde luchtvochtigheid en temperatuur. Elk uniek kunstwerk verblijft gedurende 4 dagen in het laboratorium.Nadat het werk is uitgehard wordt het schoongemaakt, ingepakt en klaargemaakt voor verzending.

Waarom Iced Image?

Door Iced Image over de foto te gieten ontstaat een diepte effect, wordt elk detail zichtbaar en komt de foto tot leven. Een unieke uitstraling voor elk werk.
Iced Image onderscheidt zich positief van alle andere presentatie vormen.

Ruime keuze in mijn B&W album

In de film kunt u zien hoe uw aangekochte foto wordt verwerkt met deze ambachtelijk procedé. Het systeem is voorzien van een aluminiumophangsysteem.

Info over formaten en prijzen bel: +31645642243

Of Mail. E-mail de stichting Bij aankoop van een foto een exemplaar met wit gesigneerde stofomslag van mijn boek ‘Behind the Great’ Wall cadeau!

Andere presentatie mogelijkheden die van uw aangekochte foto een sieraad aan de muur maken, zoals Dibond (aluminium) Foto in baklijst,ingelijst met museumglas, bariet prints.laat u informeren,

In mijn Home Art Photo Gallery kan ik u diverse voorbeelden tonen.

Leave a Reply

*

captcha *