logo

Lezing met beamerpresentatie, interview of causerie

 

Lezing, interview of causerie

Op verzoek houd ik ook lezingen over mijn fotografie, mijn werkwijze en digitale ‘dokatechnieken’ en beantwoord ik vragen uit het publiek.
Tijdens een lezing worden foto’s uit mijn archief van 35 jaar fotografie geprojecteerd op groot scherm, zodat de bijeenkomst niet alleen inhoudelijk interessant is, maar ook visueel boeit.

De bijeenkomst kan als interview, als causerie met een gespreksleider of als lezing met beamerpresentatie gepresenteerd worden.

De lezing is interessant voor ieder publiek dat geïnteresseerd is in straatfotografie en sociaal-documentair fotografie.
Lezingen worden gehouden voor o.a. fotoclubs, bedrijven, verenigingen, culturele centra, etcetera, maar ook voor studenten van MBO- en HBO-opleidingen waar fotografie deel uitmaakt van het studiepakket.

De lezing kan zowel in Nederland als in België gehouden worden.

Vanaf 2015 zijn ook lezingen mogelijk rondom mijn nieuwe boek “Behind the Great Wall” Over mijn reis naar China in 1999 en 2014. Het jaar waar in ik in november in het Shandong Art museum in Jinan mijn boek presenteerde tijdens een expositie. Een combinatie, lezing over foto’s uit de 3 gebundelde werken, inmiddels aangevuld met een Engelstalig educatief E-Book ‘On Street Photography’ uitgegeven door Craft&Vision oktober 2015 is ook mogelijk. Een recensie over dit E-Book vindt je op het blog van fotograaf Serge Van Cauwenbergh Recent werk dat is gemaakt in Arles Frankrijk en diverse steden in België maakt ook deel uit van de lezing.

Bent u geïnteresseerd?
Neem dan contact op met Stichting Willem Wernsen Fotografie, willemwernsen.photographer@gmail.com.

Willem Wernsen is lid van de beroepsvereniging van fotografen, DuPho/ GKF.