logo

Privéles ‘Analoge fototechnieken in een digitaal tijdperk’

Hoe pas je analoge fototechnieken toe op digitale foto’s?

Privéles Analoge dokatechnieken in een digitaal tijdperk

De stichting Willem Wernsen Fotografie biedt aan: Vanaf mei 2017 is het mogelijk privéles te volgen bij portret en straatfotograaf Willem Wernsen in Amersfoort. Per maand één cursist, kan dus zijn dat je even op een wachtlijst komt te staan als je interesse hebt.

Praktijkles

Je eigen digitale of gescande analoge negatieven doen dienst als lesmateriaal, neem deze dus mee!
We gaan deze negatieven omzetten van kleur in zwart-wit.
Door samen aan je negatieven te werken, draag ik op een hele praktische en inzichtelijke manier mijn werkwijze over en leer je hoe je analoge dokatechnieken (doordrukken-tegenhouden-contrast-etc.) digitaal kunt toepassen.

Maar dit is niet het enige dat je leert in deze privéles. Je leert ook hoe je je beeld op kunt bouwen en verfijnen met mooie grijstinten. Ik laat je eerst zien hoe het in zijn werk gaat en leg het uit, en daarna doe je het zelf en zal ik aanwijzingen geven.

Heb je andere vragen betreffende fotografie en je eigen foto’s, de manier van aanpak, de opbouw van je portfolio en dergelijke, schrijf ze dan op en neem ze mee, want dan nemen we dat mee in de les.

De privéles

Van/tot: Een dagdeel van 4 uur (aanvangstijdstip na overleg)
Kosten: € 150, een nota wordt verstrekt via de stichting.
Koffie, thee, frisdrank, en een hapje tussendoor, is bij de prijs inbegrepen.

EXTRA!

Na afloop van de les krijg je een gesigneerd exemplaar van het fotoboek ‘Behind the Great Wall ’ cadeau (winkelprijs € 50 )+ een exemplaar van mijn educative E-book “ On street Photography” waarde 15 USD per email toe gezonden.( www.craftandvision.com ) én een zwart-wit print op A2 formaat van je eigen werk.

PLUS een heleboel nuttige informatie en tips om in het vervolg perfecte zwart-wit foto´s van je werk te kunnen maken.

Follow-up

Ook na afloop van de privéles kun je mij nog vragen stellen over je fotografie, of misschien kan ik je iets verder op weg helpen, als je er niet uitkomt. Over dit soort vragen kun je me per email of via Skype benaderen.
Het is eventueel ook mogelijk nog een korte afspraak te maken om onder het genot van een kopje koffie of thee nog iets door te nemen of een vraag van je te bespreken. Daar zijn verder geen kosten aan verbonden, behalve eventuele printkosten.

Meer info?

Mail naar willemwernsen.photographer@gmail.com

Willem Wernsen is lid van de beroepsvereniging van fotografen, DuPho/GKF.